Eväste- ja tietosuojakäytäntö

Pörssikurssit.net arvostaa käyttäjiensä tietoturvaa ja yksityisyyttä. Alla olevassa tietosuojaselosteessa esittelemme, miten keräämme ja käytämme erilaisia tietoja. Kaikissa asiaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä osoitteeseen info@porssikurssit.net. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt tietojen keräämisen ja käyttämisen tässä tietosuojaselosteessa mainituin tavoin.

Tämä on Pörssikurssit.net-sivuston EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 28.3.2022 (päivitetty 28.3.2022).

1. Rekisterinpitäjä

Pörssikurssit.net

info@porssikurssit.net

2. Henkilötietojen kerääminen

Käyttämällä sivustoamme annat meille oikeuden kerätä, tallentaa ja käyttää seuraavanlaisia henkilötietoja:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • Selaintyyppi ja -tunnus
  • Tietoa laitteestasi
  • Tietoa vierailustasi ja sivuston käytöstäsi
  • Mitä tahansa muita henkilötietoja, joita lähetät meille

3. Henkilötietojesi käyttö

Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Sivustomme ja liiketoimintamme ylläpito
  • Käyttökokemuksen personointi ja parantaminen
  • Erikseen pyydettyjen sähköposti-ilmoitusten lähettäminen
  • Käyttäjätietojen analysointi sivuston parantamiseksi
  • Muihin sivuston toimintaan suoraan tai välillisesti liittyviin tarkoituksiin.

4. Henkilötietojesi jakaminen

Henkilötietojasi voidaan jakaa kolmansille osapuolille vain suostumuksellasi tai lain vaatimissa tilanteissa, oikeudellisiin menettelyihin liittyen tai jonkin toisen yrityksen ostaessa liiketoimintamme tai omaisuuserämme.

Henkilötietojasi voidaan jakaa työntekijöillemme, neuvonantajillemme, alihankkijoillemme ja muille sivuston toimintaan liittyville tahoille, siltä osin, kun se on työtehtävien suorittamisen kannalta tarpeen. Tämä ei muuta henkilötietojen käyttöön oikeuttavia perusteita.

5. Kansainvälinen tietojen siirto

Keräämäämme tietoa voidaan säilyttää, prosessoida ja siirtää seuraaviin maihin, joiden tietosuojalait eivät vastaa Euroopan talousalueen tietosuojalainsäädäntöä: Yhdysvallat.

6. Oikeutesi omiin tietoihin

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan, korjaamaan tai saamaan tiedoksi kaikki keräämämme sinua koskevat tiedot. Lähetä tietosuojapyyntösi sähköpostitse osoitteeseen info(at)porssikurssit.net, niin käsittelemme pyyntösi mahdollisimman nopeasti (tyypillisesti kahden viikon sisällä).

7. Henkilötietojen turvallisuus

Käsittelemme tietojasi ottaen tietoturvan huomioon. Kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia, ja niitä käsitellään vain tarpeen vaatimilla tavoilla.

8. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Emme vastaa miltään osin siitä, miten kolmannen osapuolen verkkosivustot käsittelevät henkilötietojasi. Sivustomme sisältää hyperlinkkejä kolmannen osapuolen sivustoille, emmekä pysty vaikuttamaan heidän tietosuojakäytäntöihinsä.

9. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sisältävät tunnisteen, jonka palvelin lähettää selaimelle ja jota selain säilyttää. Lisätietoa evästeistä voit lukea esimerkiksi tältä sivulta:  allaboutcookies.org.

Käytämme Google Analytics -evästettä parantaaksemme sivuston käytettävyyttä ja seurataksemme kävijäliikennettä. Lisäksi Google voi säilyttää sivustollamme eväitä seuratakseen asiakassivustojaan. Google Analyticsistä voit lukea lisää tästä.

Sinulla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö oman selaimesi kautta, mutta tämä voi rikkoa sivustomme ominaisuuksia. Evästeet voi estää näin:

  • Chrome: ”Mukauta ja hallitse” -> ”Asetukset” – > ”Näytä lisäasetukset” -> ”Sisältöasetukset” -> ”Estä sivustot asettamasta mitään tietoja” ”Evästeet”-otsikon alta.
  • Internet Explorer: ”Työkalut” -> ”Internet-asetukset” -> ”Yksityisyys” -> ”Edistyneet asetukset”.
  • Firefox: ”Työkalut” -> ”Asetukset” -> ”Yksityisyys” -> ”Käytä mukautettuja asetuksia” -> poista kohta ”Hyväksy sivustojen evästeet”

Sivustomme käyttää verkkosivuston normaalin toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä. Voimme käyttää sekä istuntokohtaisia evästeitä että pysyviä evästeitä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt näiden evästeiden käytön tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Sinulla on mahdollisuus hallita evästeitä, joita käytämme. Voit avata evästeiden hallintapaneelin klikkaamalla tästä:

Evästeasetukset
Vieritä ylös