SP500-futuuri tällä hetkellä

Katso ajankohtainen SP500-futuuri sekä tiedot kehityksestä pidemmältä aikaväliltä. SP500-futuuri seuraa Yhdysvaltojen pörssien 500 suurinta yritystä.

eToro-sijoitusalustan logo
eToro (Europe) Ltd
  • Sijoita pörssiin tai CFD:eihin
  • Ei komissioita osakkeista
  • Osta, shorttaa tai vivuta
  • Yli 30 milj. käyttäjää

76 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen.

SP500:n isoimmat yritykset

Listassa mukana SP500-indeksin suurimmat ja tunnetuimmat yritykset sekä muita markkinoihin liittyviä kursseja. Voit tarkastella SP500:n yhtiöiden pörssikursseja haluamallasi aikajanalla.

SP500-futuuri pähkinänkuoressa

SP500 on Yhdysvaltojen 500 suurinta pörssiyritystä seuraava indeksi. SP500-futuuri seuraa tämän indeksin kehitystä, ja sillä voi käydä kauppaa 23 tuntia päivässä.

SP500F on tärkeä indeksifutuuri, joka usein näyttää suunnan koko Yhdysvaltojen markkinoille, mutta myös muille maailmanmarkkinoille. SP500:n futuuria seuraavat myös lukuisat ETF:t sekä erilaiset johdannaiset, joten kaiken kaikkiaan kyseessä on yksi markkinoiden tärkeimmistä indekseistä.

  • S&P 500 -indeksi seuraa Yhdysvaltojen 500 suurinta pörssiyhtiötä
  • Futuurilla voi käydä kauppaa 23 tuntia vuorokaudessa

Mitä yhtiöitä SP500-futuuri seuraa?

S&P 500 -indeksiin kuuluu 500 suurinta pörssiyhtiötä Yhdysvalloista. Mukana on esimerkiksi FAANG-yhtiöt, eli Facebook (nykyinen Meta), Apple, Amazon, Netflix ja Google (nykyinen Alphabet).

SP500:n vanhin yhtiö on vuonna 1784 perustettu BNY Mellon. Indeksin tarkka kokoonpano vaihtelee aina kulloisenkin markkinatilanteen mukaan.

Sijoita SP500-futuuriin

SP500-futuuriin on mahdollista sijoittaa monella tavalla. Voit sijoittaa suoraan futuuriin tai esimerkiksi minifutuurin, CFD:n tai muun johdannaisen kautta.

Suosituksemme sijoitusalustaksi on eToro, joka tarjoaa laajan valikoiman suoria osakkeita sekä CFD:eitä esimerkiksi indekseistä, hyödykkeistä ja monista muista kohde-etuuksista. Muista kuitenkin CFD-sijoittamisen erityisriskit ja verotuksen erot.

eToro-sijoitusalustan logo
eToro (Europe) Ltd
  • Sijoita pörssiin tai CFD:eihin
  • Ei komissioita osakkeista
  • Osta, shorttaa tai vivuta
  • Yli 30 milj. käyttäjää

76 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen.

eToro: Hinnanerosopimukset ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 74% sijoittajatileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun tulee aina pohtia, ymmärrätkö miten hinnanerosopimukset toimivat, ja onko sinulla varaa riskeerata rahojen häviäminen.

Mikä on SP500-futuuri?

SP500-futuuri on Yhdysvaltojen 500 suurimman yhtiön S&P 500 -indeksiä seuraava futuuri.

Mitkä ovat SP500-futuurin kaupankäyntiajat?

SP500-futuurilla voi käydä kauppaa poikkeuksellisen laajoilla 23 tunnin aukioloajoilla.

Scroll to Top